Anne mediassa

Anne ja ammattijärjestäminen mediassa.

Anne
Näin tunnistat, onko kodissani liikaa tavaroita
(Vantaan Sanomat 12.1.2015)

Ammattijärjestäjän mukaan tavaran määrää kannattaa pohtia, kun vieraita ei enää kutsuta kylään, koska kukaan ei jaksa tai kykene siivoamaan.

Arki järjestykseen Tori 2013

Arki järjestykseen (Tori 2013)
Meillä on elämässä kaikkea yltäkylläisesti – paitsi tyhjää tilaa ja vapaa-aikaa. Koti tulvii tavaraa, ja kalenterit täyttyvät toisarvoisista menoista. Ammattijärjestäjä antaa ensiapua: karsi tarpeettomat tavarat ja järjestä loput.

Luovu turhasta! Asukas 1/2013

Luovu Turhasta (Asukas 1/2013)
Nurkkiin kerääntyneet tavarat ahdistavat ja voivat olla jopa turvallisuusriski. Ammattijärjestäjän neuvoilla kotiin saa lisää tilaa sille, mikä on todella tärkeää.

Hallitsenko minä tavaraa vai tavara minua? (Senioriterveys 2013)
Tavaran määrä on lisääntynyt nousevan elintason myötä. Kotitaloudet pullistelevat tavaraa, olipa se tarpeellista tai ei. ”Älä vaan avaa sitä komeroa”, saattaa olla neuvo, jonka noudattamatta jättäminen voi johtaa tavaravyöryn alle joutumiseen. 

Pelko ajaa hamstraamaan tavaroita ja informaatiota Ympäristökasvatus

Pelko ajaa hamstraamaan tavaroita ja informaatiota (Ympäristökasvatus)
Professional organizer eli ammattijärjestäjä auttaa asiakkaita, jotka kamppailevat tavara- ja paperimäärien tai jatkuvan aikapulan kurimuksessa. Yksi tunnetuimmista suomalaisista ammattijärjestäjistä on Anne te Velde-Luoma.

Kuka teillä määrää - roina vai sinä? Huili 2010/2

Kuka teillä määrää – roina vai sinä? (Huili 2010/2)
Tyrkyllä on niin paljon tavaraa, että siitä selviytyminen vaatii opastusta. Avuksemme ovat tulleet professional organizerit eli ammattijärjestäjät. Huili selvitti, miten roinasta otetaan niskalenkki.

Roinasta luopuminen paransi elämänlaatuani Iltalehti Ilona 2010/47

Roinasta luopuminen paransi elämänlaatuani (Iltalehti Ilona 2010/47)
Anne te Velde-Luoma, 51, selätti rintasyövän ja siivosi samalla elämänsä uuteen uskoon. Nyt hän auttaa ammattijärjestelijänä muitakin tavarakaaoksen hallitsemisessa. Hänen mielestään lähes 70 prosentilla suomalaisista on liikaa tavaroita.

kaaoksenkesytt

Kaaoksen kesyttäjä (Helsingin Sanomat 30.9.2009)
”Kun tavara kerran päästää kotiinsa, se valloitta tilan ja jämähtää paikoilleen”, sanoo professional organizer Anne te Velde Luoma.