Ammattijärjestäjäkoulutus

Sinustako ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjän palvelu voi käsittää konkreettista tilan tai tavarakategorian järjestämistä ja/tai ajankäytön suunnittelua ja ohjausta. Haastateltuaan asiakasta huolellisesti ammattijärjestäjä räätälöi hänelle hänen elämäntilanteeseensa ja persoonallisuuteensa sopivan ratkaisun ja toteuttaa sen yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattijärjestäjällä on useita lähestymistapoja joita hän soveltaa ja muokkaa.

Järjestämistaitojen lisäksi ammattijärjestäjältä vaaditaan joustavuutta, kekseliäisyyttä, ohjaamis- ja suunnittelutaitoa sekä positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Useimmilla alalle pyrkivillä on jo jonkun muun alan ammattitaito ja monivuotinen asiakaspalvelukokemus.
Koulutus antaa perusvalmiudet asiakastyöhön.

Kevään 2023 etäkoulutus järjestetään kolmena perjantaina ja kolmena lauantaina:

14. ja 15.4., 5. ja 6.5. sekä 9. ja 10.6.2023.

Perjantaisin klo 15.00 – 17.00 ja 18.00 – 20.00
Lauantaisin klo 10.00 – 12.00 ja 13.00 – 15.00

Oppitunnit tallennetaan, ja tarvittaessa voi yhden tapaamisen korvata tallenteen katsomisella. Etäkoulutuksen co-hostina toimii Maria Laitinen.

Etäkoulutuksessa kolmen lähikoulutuspäivän sisältö on jaettu kuudelle kerralle siten, että ryhmätehtävien määrää on lisätty, jolloin interaktiivisuus edistää materiaalin omaksumista ja keskittymiskykyä. Syksyn 2020 etäkoulutuksen pilottiversio sai osallistujilta erinomaiset arvosanat.

Koulutuksen hinta on € 1.890,- (sis. alv. 24%). Se sisältää kirjan Kaaoksen kesyttäjä, koulutusmateriaalin ja etäkoulutuksen Zoom-verkkotyökalun teknisen tuen. Osallistumistodistuksen saamisen edellytyksenä on opetuskertoihin osallistumisen ohella neljän kirjallisen tehtävän suorittaminen sovitun aikajakson sisällä. Maksun voi suorittaa vuoden aikana haluamissaan erissä, kunhan on suorittanut ensimmäisen erän (€ 340,-) ennen koulutuksen alkua.

Opettajina toimivat Anne te Velde-Luoman lisäksi Maria Laitinen, Eeva Jaakonmäki, Päivi Tasala, Sanna Koskinen ja Laura Holmström.

Koulutuksen sisältö:

1. Professional organizer eli ammattijärjestäjä (etäkoulutuksen 1. ja 2. tapaamiset, lähikoulutuksen 1. tapaaminen)
Palvelun tausta, ammattijärjestäjän ammattitaito (perusmetodit tavaran, paperin ja ajankäytön ohjaukseen).

2. Asiakas (etäkoulutuksen 3. ja 4. tapaamiset, lähikoulutuksen 2. tapaaminen)
Kommunikaatio, asiakkaan ohjaus, erityisasiakkaat (adhd, asperger, pakonomainen keräily), koulutus (kurssit ja työpajat).

3. Palvelu (etäkoulutuksen 5. ja 6. tapaamiset, lähikoulutuksen 3. tapaaminen)
Palvelun markkinointi ja kehittäminen, etiikka ja vastuu, turvallisuus, yhdistys, jatko-opinnot.

Lataa koulutustiedote https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2023AKoulutustiedote.pdf
Lataa ilmoittutumislomake https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2023BJkoulutusILM.pdf
Lataa ilmoittautumislomake Word https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2023BJkoulutusILM.doc
Lähetä lomake osoitteeseen info@anneluoma.nl