Ammattijärjestäjäkoulutus

Sinustako ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjän palvelu voi käsittää konkreettista tilan tai tavarakategorian järjestämistä ja/tai ajankäytön suunnittelua ja ohjausta. Haastateltuaan asiakasta huolellisesti ammattijärjestäjä räätälöi hänelle hänen elämäntilanteeseensa ja persoonallisuuteensa sopivan ratkaisun ja toteuttaa sen yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattijärjestäjällä on useita lähestymistapoja joita hän soveltaa ja muokkaa.

Järjestämistaitojen lisäksi ammattijärjestäjältä vaaditaan joustavuutta, kekseliäisyyttä, ohjaamis- ja suunnittelutaitoa sekä positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Useimmilla alalle pyrkivillä on jo jonkun muun alan ammattitaito ja monivuotinen asiakaspalvelukokemus.
Koulutus antaa perusvalmiudet asiakastyöhön.

Annen ensimmäinen ammattijärjestäjäkoulutus toteutui jo keväällä 2011! Koulutuksen käyneet voivat liittyä Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäseneksi jonka jälkeen heidät lisätään Koulutettujen ammattijärjestäjien listaan https://www.ammattijarjestajat.fi/koulutetut-ammattijarjestajat/

Syksyn 2024 etäkoulutuksen päivämäärät ovat:

Pe 27. ja la 28.9., pe 25. ja la 26.10. sekä pe 22. ja la 23.11.2024.

Perjantaisin klo 15.00 – 17.00 ja 18.00 – 20.00
Lauantaisin klo 10.00 – 12.00 ja 13.00 – 15.00

Oppitunnit tallennetaan, ja tarvittaessa voi yhden tapaamisen korvata tallenteen katsomisella.

Etäkoulutuksessa kolmen lähikoulutuspäivän sisältö on jaettu kuudelle kerralle siten, että ryhmätehtävien määrää on lisätty, jolloin interaktiivisuus edistää materiaalin omaksumista ja keskittymiskykyä. Syksyn 2020 etäkoulutuksen pilottiversio sai osallistujilta erinomaiset arvosanat.

Koulutuksen hinta on € 1.890,- (sis. alv. 24%). Se sisältää kirjan Kaaoksen kesyttäjä, koulutusmateriaalin ja etäkoulutuksen Zoom-verkkotyökalun teknisen tuen. Osallistumistodistuksen saamisen edellytyksenä on opetuskertoihin osallistumisen ohella neljän kirjallisen tehtävän suorittaminen sovitun aikajakson sisällä. Maksun voi suorittaa vuoden aikana haluamissaan erissä, kunhan on suorittanut ensimmäisen erän (€ 340,-) ennen koulutuksen alkua.

Opettajina toimivat Annen lisäksi Suomen kokenein ja hauskin ammattijärjestäjä Maria Laitinen sekä Eeva Jaakonmäki, Päivi Tasala, Sanna Koskinen, Heidi Finni ja Laura Holmström.

Koulutuksen sisältö:

1. Professional organizer eli ammattijärjestäjä
Palvelun tausta, ammattijärjestäjän ammattitaito (perusmetodit tavaran, paperin ja ajankäytön ohjaukseen).

2. Asiakas
Kommunikaatio, asiakkaan ohjaus, erityisasiakkaat (adhd, asperger, pakonomainen keräily), koulutus (kurssit ja työpajat).

3. Palvelu
Palvelun markkinointi ja kehittäminen, etiikka ja vastuu, turvallisuus, yhdistys, jatko-opinnot.

Lataa koulutustiedote https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2024Koulutustiedote.pdf
Lataa ilmoittutumislomake https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/Ilm2024S.pdf
Lataa ilmoittautumislomake Word https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/Ilm2024S.doc
Lähetä lomake osoitteeseen info@anneluoma.nl

Palautteita koulutukseen osallistuneilta:

Kokonaisuudessaan todella kattava ja huikea koulutus! Vetäjillä taustalla rautainen ammattitaito. Tästä on hyvä jatkaa alalle, luottavaisin mielin ja tietäen, että tukea löytyy edelleen monella tavalla ja monilla foorumeilla. Teknisesti toteutus oli aivan mahtava ja käytössä oli onnistuneesti myös erilaisia alustoja!

Koulutus oli TODELLA inspiroiva ja joka kerta sai uutta energiaa omaan tulevaan. Ihanat kouluttajat, joihin voi luottaa tulevaisuudessa ja nimetä kollegakseen. Loistava toteutus näin etänäkin.

Tiivis ja monipuolinen koulutus, josta sain loistavat opit ja eväät ammattijärjestäjäksi. Anne, olet lämminhenkinen ja taitava kouluttaja! Koulutuksessa oli bonuksena ja innoittajina osaavia luennoitsijoita. Suosittelen koulutusta lämpimästi! Toimii myös etäkoulutuksena:)

Kätevää kouluttautumista kotioloissa. Käytä hyväksi nykyaikainen nettikouluttautumismahdollisuus ammattijärjestäjäasioissa. Hyvät ryhmänvetäjät ja asiantuntevat luennoitsijat. Helppo ja hyvin ohjeistettu koulutus samanhenkisessä seurassa. Tietopaketti omaksi iloksi tai yrityksen perustamista varten.

Etäkoulutus jännitti itseäni, koska en ole ollut koskaan aikaisemmin etänä koulutuksissa. Tosi hienosti ryhmäläiset auttoivat toisiaan eli todellakin mukaan vaan! Uuden oppiminen avartaa ja epämukavuusalueelle meneminen kasvattaa ihmistä. Kiitos!

Anne ja Maria loivat mukavan ja turvallisen opiskeluilmapiirin. Zoomin kautta toteutettu etäkoulutus sujui ongelmitta. Kurssipäivät sopivan pituisia ja sisältö mielenkiintoinen sekä vierailijaluennot inspiroivia.

Jos olet hautonut kurssille osallistumista mielessäsi usean kerran, älä enää vatvo ja mieti, vaan osallistu. Loistava oppi, ihana ryhmä ja mahtava vertaistuki.

Kiitos Anne! Inspiroit minua ihmisenä ja annoit uskallusta tehdä sitä, mitä elämälläni haluan tehdä. Kiitos panostuksestasi sekä kannustavista sanoistasi. Opetuksesi oli laadukasta ja ikinmuistoista. Kiitos. <3

Koulutus antoi hyvät eväät aloittaa työ koulutettuna ammattijärjestäjänä. Oma aiempi koulutus ja työkokemus sai omassa mielessäni myös uuden merkityksen, kun oivalsin sen olevan kuin kivijalka uudelle ammattitaidolleni järjestäjänä. Kuitenkin kaikkein parasta koulutuksessa oli ryhmä upeita kurssilaisia ja tulevia kollegoja, joiden kanssa jaetut kokemukset ja jatkossa tehtävä yhteistyö ovat iso osa työn merkityksellisyyttä.

Erittäin hyvä koulutus, jossa syvennyttiin ammattijärjestäjän toimintaan ja haasteisiin. Erinomainen tapa verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Suosittelen. Upeat opettajat Anne ja Maria, joilla on rautainen kokemus alasta.

Kattava ja laaja tietopaketti, rento ja ihmisläheinen koulutus ja porukka!

Verkkokurssi oli mielettömän antoisa ja runsas. Anne on rautahermoinen ammattilainen, jonka opeista riittää ammennettavaa. Teknisiä asioita ei kannata murehtia, sillä kouluttajan tekninen avustaja auttaa lempeällä otteella jokaisessa tilanteessa. Ilmoittaudu mukaan heti 🙂