Ammattijärjestäjäkoulutus

Sinustako ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjän palvelu voi käsittää konkreettista tilan tai tavarakategorian järjestämistä ja/tai ajankäytön suunnittelua ja ohjausta. Haastateltuaan asiakasta huolellisesti ammattijärjestäjä räätälöi hänelle hänen elämäntilanteeseensa ja persoonallisuuteensa sopivan ratkaisun ja toteuttaa sen yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattijärjestäjällä on useita lähestymistapoja joita hän soveltaa ja muokkaa.

Järjestämistaitojen lisäksi ammattijärjestäjältä vaaditaan joustavuutta, kekseliäisyyttä, ohjaamis- ja suunnittelutaitoa sekä positiivista asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Useimmilla alalle pyrkivillä on jo jonkun muun alan ammattitaito ja monivuotinen asiakaspalvelukokemus.
Koulutus antaa perusvalmiudet asiakastyöhön.

Syksyllä 2020 järjestämme Helsingissä kaksi ammattijärjestäjäkoulutusta:

Perjantairyhmä B 11.9., 2.10. ja 6.11.2020 ja

Lauantairyhmä C 12.9., 3.10. ja 7.11.2020.

Kummassakin ryhmässä on vielä pari paikkaa vapaana.
Jokaista lähipäivää varten osallistuja saa päivän teemaan liittyvät ennakkotehtävät sekä kirjallisuustehtävän.

Koulutuksen hinta on 1.890,- (sis. alv. 24%) ja se sisältää koulutusmateriaalin, kirjan Kaaoksen kesyttäjä, lounaat, välipalat ja virvokkeet kolmena koulutuspäivänä.

Opettajina toimivat Anne te Velde-Luoman lisäksi Maria Laitinen, Eeva Jaakonmäki, Päivi Tasala ja Laura Holmström. Ilona Rauhala lähettää videoviestin.

Koulutuksen sisältö:

I tapaaminen klo 10.00 – 18.00
Palvelun tausta, ammattijärjestäjän ammattitaito (perusmetodit tavaran, paperin ja ajankäytön ohjaukseen).

II tapaaminen klo 10.00 – 18.00
Kommunikaatio, asiakkaan ohjaus, erityisasiakkaat (adhd, asperger, pakonomainen keräily), koulutus (kurssit ja työpajat).

III tapaaminen klo 10.00 – 18.00
Palvelun markkinointi ja kehittäminen, etiikka ja vastuu, turvallisuus, yhdistys, jatko-opinnot.

Lataa koulutustiedote https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/Koulutustiedote-2019-2020.pdf
Lataa ilmoittutumislomake PDF https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2020-Ammattijärjestäjäkoulutus-ILM-1.pdfhttps://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2020-AmmattijärjestäjäkoulutusILMsyksy2020.pdf
Lataa ilmoittautumislomake Word https://www.anneteveldeluoma.fi/wp-content/uploads/2020-Ammattijärjestäjäkoulutus-ILM.doc

Lomakkeen voi lähettää osoitteeseen info@anneluoma.nl