Kirjat

Kaaoksen kesyttäjän kolmas painos ilmestyi lokakuussa 2016. Sen hinta on 16,50 plus postikulut 4,40. Kirjan voi tilata täältä:

https://www.anneteveldeluoma.fi/ota-yhteytta/

 

Kaaoksen kesyttäjä – tavarat, paperit ja aika haltuun

Tulviiko kotisi tavaraa? Ovatko tärkeät paperit aina hukassa? Loppuvatko aika ja energia kesken järjestelyn? Kaaoksen kesyttäjä opettaa inspiroivalla tavalla analysoimaan omaa tilannetta, ja kirjan menetelmien toteuttamisen voi aloittaa saman tien. Huomaat, kuinka viisasta on investoida oman elämän ja elinympäristön hallintaan maailmassa, jossa kaikkea on liikaa. Rauhallisen ja selkeän elinympäristön luominen on vapauttavaa.
Yhdysvalloissa 20 vuotta sitten syntynyt professional organizing on palvelumuoto, joka ohjaa ja kehittää systemaattista tilojen, tavaroiden, papereiden ja ajan järjestämistä. Alan ammattilaisia toimii nykyisin ainakin seitsemässä maassa. Trendi on tulossa Suomeenkin.
Selkeiden periaatteiden avulla Kaaoksen kesyttäjä auttaa luomaan kotiin tai työpaikalle loogisen ja tarkoituksenmukaisen järjestyksen, jota on helppo ylläpitää.
Anne te Velde-Luoma valmistui professionalorganizeriksi Hollannissa vuonna 2000. Hän auttaa työkseen ihmisiä järjestämään niin ajankäyttönsä kuin ympäristönsäkin viihtyisäksi ja mielekkääksi. Anne te Velde-Luoman kurssit ovat täyttyneet jonotuspaikkoja myöten sen jälkeen, kun Helsingin Sanomat julkaisi hänen työtään käsittelevän artikkelin syksyllä 2009.

Kustantaja: Avain
Sidosasu: sidottu
Kieli: suomi
Julkaistu: 2010
Sivumäärä: 144
ISBN13: 978-951-692-802-2
KL: 17.3